Dessert

Brownies

Bereiden
15 minuten
Oven
40 minuten
Porties
12

Ingrediënten

  • Roomboter gesmolten (200g)
  • Lichtbruine basterdsuiker (200g)
  • Cocoa poeder (45g)
  • 2 eieren
  • vanille extract
  • Zout
  • Bloem (120g)
  • Gehakte melk/pure chocolade (300g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C
  2. Meng de suiker, boter, eieren, vanille en zout door elkaar.
  3. Zeef de bloem en cacaopoeder. Spatel dit door het mengsel
  4. Spatel de gehakte chocolade door het beslag. Verdeel het geheel over een ingevette bakvorm.
  5. Bak de brownies voor 160°C of tot ze gaar zijn.

Brownies

Bereiden
15 minuten
Oven
40 minuten
Porties
12

Ingrediënten

  • Roomboter gesmolten (200g)
  • Lichtbruine basterdsuiker (200g)
  • Cocoa poeder (45g)
  • 2 eieren
  • vanille extract
  • Zout
  • Bloem (120g)
  • Gehakte melk/pure chocolade (300g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160°C
  2. Meng de suiker, boter, eieren, vanille en zout door elkaar.
  3. Zeef de bloem en cacaopoeder. Spatel dit door het mengsel
  4. Spatel de gehakte chocolade door het beslag. Verdeel het geheel over een ingevette bakvorm.
  5. Bak de brownies voor 160°C of tot ze gaar zijn.