Recepten
Over mij
Dessert
Brownies
Bereiden
15 minuten
Oven
40 minuten
Porties
12
Ingrediënten
Roomboter gesmolten (200g)
Lichtbruine basterdsuiker (200g)
Cocoa poeder (45g)
2 eieren
vanille extract
Zout
Bloem (120g)
Gehakte melk/pure chocolade (300g)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160°C
Meng de suiker, boter, eieren, vanille en zout door elkaar.
Zeef de bloem en cacaopoeder. Spatel dit door het mengsel
Spatel de gehakte chocolade door het beslag. Verdeel het geheel over een ingevette bakvorm.
Bak de brownies voor 160°C of tot ze gaar zijn.
3
42
Gevulde zoete aardappel
Bekijk
Rode curry
Bekijk
Stoofvlees
Bekijk
Brownies
Bereiden
15 minuten
Oven
40 minuten
Porties
12
Ingrediënten
Roomboter gesmolten (200g)
Lichtbruine basterdsuiker (200g)
Cocoa poeder (45g)
2 eieren
vanille extract
Zout
Bloem (120g)
Gehakte melk/pure chocolade (300g)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160°C
Meng de suiker, boter, eieren, vanille en zout door elkaar.
Zeef de bloem en cacaopoeder. Spatel dit door het mengsel
Spatel de gehakte chocolade door het beslag. Verdeel het geheel over een ingevette bakvorm.
Bak de brownies voor 160°C of tot ze gaar zijn.